user_mobilelogo

ssc logo 700x300

Nieuws

Toegevoegde PTFE zorgt voor een lange bescherming en verminderde slijtage. Het middel is bovendien niet milieuverontreinigend dankzij de biologisch afbreekbare bestanddelen.

  Hoe gebruik ik Cyclon Wax Lube?

Naast Wax Lube bieden wij ook ontvetter, reinigers, carbon pasta en polish wax van Cyclon Bike care aan in de winkel, zodat u uw fiets goed kan onderhouden en lang kan genieten van uw aankoop. Zowel de matte, gelakte en ongelakte delen worden weer perfect schoon. Het verwijdert hardnekkige vervuiling zoals modder, pekel en overige vervuiling. Cyclon Bike Cleaner is bovendien PH neutraal en biologisch afbreekbaar.


Als 'finishing touch' en een glanzend frame kan de fiets nadat hij droog is worden behandeld met Cyclon Instant Polish Wax. Deze wax is vuilafstotend en geeft naast bescherming tegen vuil ook een mooie glans aan het frame.


Cyclon Matt Cleaner is speciaal ontwikkeld voor matte frames. Na reiniging blijft het frame hiermee mooi mat na reiniging.

We helpen u graag bij de juiste keuze voor uw fiets!

Deel dit bericht:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Over ons

Wij zijn een speciaalzaak in schaatsen, skeelers, racefietsen en mtb's. In een pand van ruim 750 vierkante meter kun je je volop oriënteren en laten adviseren door onze ervaren medewerkers. Regelmatige nieuwe kleding, ruime keuze in onderdelen en accessoires.

We zijn o.a. dealer van Cube, Bianchi, Colnage, Cannendale, Zandstra, Viking, Maplez en nog veel meer.
Kom gewoon langs!

 

Openingstijden

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 21:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Contact

Haico Bouma

Hasker Utgongen 7

8465 SJ Oudehaske

Tel: 0513 - 677234

Stuur ons een mail