Cyclon Wax Lube als smeermiddel

Cyclon Wax Lube als smeermiddel

De Cyclon Wax Lube is een goed smeermiddel in een doseerdruppelflacon voor kettingen,

derailleurs, schakelsystemen en kabels.Experts hebben een formule ontwikkeld die ervoor zorgt dat je ketting onder vrijwel alle omstandigheden schoon en droog blijft. Wax Lube kan tijdens elk weertype worden gebruikt en draagt bij aan een langdurige smering en een lage slijtage van je fietsonderdelen. Het smeermiddel is samengesteld op basis van wax en werkt vuilafstotend. 

Toegevoegde PTFE zorgt voor een lange bescherming en verminderde slijtage. Het middel is bovendien niet milieuverontreinigend dankzij de biologisch afbreekbare bestanddelen.

   Hoe gebruik ik Cyclon Wax Lube?

Naast Wax Lube bieden wij ook ontvetter, reinigers, carbon pasta en polish wax van Cyclon Bike care aan in de winkel, zodat u uw fiets goed kan onderhouden en lang kan genieten van uw aankoop. Zowel de matte, gelakte en ongelakte delen worden weer perfect schoon. Het verwijdert hardnekkige vervuiling zoals modder, pekel en overige vervuiling. Cyclon Bike Cleaner is bovendien PH neutraal en biologisch afbreekbaar.


Als 'finishing touch' en een glanzend frame kan de fiets nadat hij droog is worden behandeld met Cyclon Instant Polish Wax. Deze wax is vuilafstotend en geeft naast bescherming tegen vuil ook een mooie glans aan het frame. 


Cyclon Matt Cleaner is speciaal ontwikkeld voor matte frames. Na reiniging blijft het frame hiermee mooi mat na reiniging.

We helpen u graag bij de juiste keuze voor uw fiets!